Small group training

 

v

Mental coach

Gedragsveranderingen creƫren

Gepassioneerd

Sport als leefwijze

R

Enthousiast

Wij maken bewegen leuk

06-53475032

Bel voor een gratis intake

Effectieve small group training

Small group trainingen bij Beeksports staan bekend om hun doelgerichtheid en gezelligheid. Je wilt iets bereiken, maar doet dat liever in een vertrouwd gezelschap. Dan past small group training vast bij jou! Beeksports organiseert diverse small group trainingen van maximaal 10 personen, waarbij je op je eigen niveau aan je doelen kunt werken. We trainen zowel binnen als buiten. Je profiteert van de voordelen van een personal trainer gecombineerd met de gezelligheid en motivatie van een groep. Small group training is geschikt voor ieder niveau. Woon je in gemeente Altena? Kom dan snel eens meedoen aan een small group training!

small group training
small group training

Hammer proof small group training

Hammer proof small group training is functionele krachttraining gericht op alle spiergroepen, pure kracht en explosiviteit. Je traint 60 minuten onder begeleiding van een personal coach. Via krachtige, zware oefeningen leren wij je hoe je meer kracht opbouwt en gebruikt. Mentaliteit, techniek en de juiste manier van uitvoeren is daarbij van cruciaal belang. Natuurlijk letten wij goed op dat je geen onnodige blessures oploopt. Wij veranderen je niet in gewichtheffers of ‘strong men’, maar in atleten. Sterker en beter.

l

Small group training

Maandag van 19.30 tot 20.30 uur
Woensdag van 19.30 tot 20.30 uur
Vrijdag van 18.30 tot 19:30 uur

Wil jij meedoen aan small group training in gemeente Altena?

Kom dan sporten bij Beeksports in Andel! Wij verzorgen afwisselende small group trainingen en zijn prima bereikbaar in de gemeente Altena. Een proefles is gratis.

=

Beeksports

KvK:65210158

06-53475032

Gratis kennismaken? Bel voor een afspraak!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.