Personal training

 
v

Mental coach

Gedragsveranderingen creëren

Gepassioneerd

Sport als leefwijze
R

Enthousiast

Wij maken bewegen leuk

06-53475032

Bel voor een gratis intake

Personal trainer coacht jou naar je doel

Personal training gaat bij Beeksports altijd gepaard met een duidelijk doel. Jij wilt tenslotte niet alleen prettig sporten, maar vooral je target halen. Met onze passie zetten wij ons 100 procent in voor jou, samen met een bodycheck, waarbij jouw lichaam uitgebreid wordt geanalyseerd. In onze eigen studio train je in een prettige omgeving op je gemak aan jouw doel: spiermassa opbouwen, sterker of fitter worden, afvallen, wat je maar wilt. Personal training aan huis is ook mogelijk. 

personal training
personal training

Ook jouw mental coach

Als personal trainer zijn wij tegelijkertijd jouw mental coach, om die verandering ook van blijvende aard te maken. Wij maken alles passend rondom jouw levensstijl. Mental coaching is onmisbaar bij het behouden van je doel. Met onze 1-op-1 coaching begeleiden wij je zowel bij training als voeding. Met een persoonlijk trainings- en voedingsschema werk je naar je doel toe, waarbij wij ook buiten de trainingsmomenten aanspreekbaar zijn als online coach. Je krijgt tips en adviezen, we houden jouw vorderingen in de gaten en passen zo nodig jouw schema aan.

Zoek jij een zeer doelgerichte personal trainer in gemeente Altena?

Kom dan sporten bij Beeksports in Andel! Wij verzorgen personal training voor alle doeleinden. Je bent van harte welkom voor een gratis intake. In de gemeente Altena zijn wij uitstekend bereikbaar.

=

Beeksports

KvK:65210158

06-53475032

Gratis kennismaken? Bel voor een afspraak!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.