Bootcamp

v

Mental coach

Gedragsveranderingen creëren

Gepassioneerd

Sport als leefwijze

R

Enthousiast

Wij maken bewegen leuk

06-53475032

Bel voor een gratis intake

Bootcamp Altena: effectief, buiten en gezellig

Gezellig in een groep werken aan jouw persoonlijke doelen? Dat kan met Bootcamp Altena van Beeksports! We trainen lekker buiten op verschillende locaties in de omgeving van Andel. De bootcamp groepen bestaan uit maximaal 18 personen, waarbinnen je samen traint maar tegelijkertijd aan je eigen doelstellingen werkt. Bootcamp is zeer effectief en richt zich op krachttraining en uithoudingsvermogen. Bij bootcamp gebruiken we zowel objecten uit de omgeving als klein fitnessmateriaal, zoals power bands, resistance bands en fitnessballen. Onze bootcamps zijn voor iedereen uit omgeving Altena,  ongeacht op welk niveau je instapt.

bootcamp
bootcamp

 

Bootcamp Altena

Bootcamp Altena vindt elke zaterdagochtend en dinsdagavond plaats. Hiermee willen we iedereen laten ervaren hoe het is om je lichaam te laten bewegen. Heerlijk je energie omzetten in nog meer positieve energie. Wij helpen je graag naar een gezonde levensstijl. Iedereen is welkom om lekker te komen sporten in de buitenlucht. De bootcamp is gericht op functionele training en we trainen daarbij op verschillende locaties in omgeving Andel. Een bootcamp duurt 60 minuten en je wordt opgevangen door een enthousiaste groep sporters, die elke zaterdagochtend meedoet aan deze uitdagende bootcamp. Laat je motiveren door de groep en haal de beste versie uit jezelf!

l

Bootcamp

Zaterdagochtend 09:30 tot 10:30
Dinsdagavond 19:30 tot 20:30

Enthousiast geworden om mee te doen aan onze bootcamp?

Kom dan sporten bij Beeksports in Andel! Wij verzorgen uitdagende bootcamps die beweging tot een feest maken. In de gemeente Altena zijn wij prima bereikbaar.

=

Beeksports

KvK:65210158

06-53475032

Gratis kennismaken? Bel voor een afspraak!

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.