29 februari 2020 opent Beeksports zijn nieuwe sportstudio!

Met als openingsactie ‘Kom in beweging voor Kika’. Iedereen is welkom!
Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Burgemeester van der Schansstraat 20, 4281 LJ, Andel

Doel van de openingsactie:
Zoveel mogelijk geld ophalen voor Kika. Het geld wordt gebruikt voor onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren! Vorig jaar zijn wij als ouders geconfronteerd met de ziekte leukemie, dat heeft ons getekend voor het leven. Jasmijn, onze dochter van 15 maanden moest een oneerlijke strijd aangaan, ze had een zeldzame soort leukemie. 12 november 2019 is zij na een zwaar behandelingstraject overleden. Wij als ouders voelden ons gedragen in het Prinses Máxima Centrum, iedereen stond dag en nacht klaar om Jasmijn en ons gezin te helpen. Wij weten daarom ook hoe belangrijk het is dat er voldoende geld komt, zodat alle kinderen met kanker de beste behandelingen krijgen die beschikbaar zijn op dit moment!

Hoe werkt de openingsactie?
Kom onze nieuwe ruimte bezoeken en ontvang na een donatie aan Kika een Beeksports actiekaart. Daarmee heb je de mogelijkheid om 3 keer gratis te sporten bij één van onze diensten! Kortom: Je doneert aan Kika en je mag 3 keer gratis komen sporten.
Ben je al klant bij Beeksports? Na een donatie aan Kika ontvang je 15% korting voor de komende maand! En natuurlijk ontvang je ook een Beeksports actiekaart, die je cadeau kunt geven!

Wat zijn de donatie tarieven?
Betalen kan contant of direct via actiepagina Kika:
https://www.actievoorkika.nl/kom-in-beweging-voor-kika

€ 7,50 – € 10,00 – € 15,00 – € 20,00 of een eigen bijdrage.

Wij hopen een mooi bedrag op te halen!